King & Wood Mallesons

Guangzhou | 2,500 sqm | 2017
King & Wood Mallesons’ Guangzhou office has moved to their new location at K11, the tallest building in Guangzhou. This office is open to the breathtaking view of Pearl River and the landmark Guangzhou Tower. Flexible meeting rooms were designed to suit various needs from meetings, trainings to events. Instead of traditional enclosed lawyer rooms, open workstations with special screens were designed to provide semi-open workbays. Glazed partitions were widely used to maximise natural light in the office, with a spacious staff pantry located in the prized corner space so all employees could enjoy open views. These considerations mark a shift from traditional law firm design to create a space not only to relax, but also to encourage a community atmosphere to exchange ideas and collaborate.