Press

Wallpapter 1

Wallpaper* Features King & Wood Mallesons SZ Office

Wednesday, November 20, 2019

Read moreRead less
Wallpapter 1

Wallpaper* magazine’s first-ever issue spotlighting Shenzhen features our recently completed project, King & Wood Mallesons (KWM). The firm’s Shenzhen office is also home to the highly strategic KWM International Center which follows the national development strategy in the Greater Bay Area and provides a center to better serve clients’ needs as they explore opportunities in the region. As one of the most innovative law firms globally, KWM aims for its Shenzhen office to explore new and meaningful ways of working to maximize the wellbeing of their staff and efficiency. The resulting design takes full advantage of the office’s unique circular layout which provides 360-degree panoramic water views. The flowing lines on the ceiling and the blue, green, and sand tones on the floor harmonize and evoke the outdoor environs’ blue and green sea transitioning to the sandy beaches.

Interior Design China Features Global Consulting Firm’s Shanghai office

Monday, September 23, 2019

Read moreRead less

As one of the world's top consulting firms, "extraordinary results" is the unique philosophy of this client. Robarts Spaces and this distinguished client collaborated together to inject a new concept into the design of the office. The flexibility and diversity of the space design fully reflect the company culture. The reception area is fluid and layered, and the landscape and natural light outside the window are fully utilized. Clean lines and comfortable furniture, together with the company's brand image color as an accent, create an environment allowing all to feel at home.

Back to Top
1 Reception Area 2

Interior Design Magazine Features Robarts Spaces' Project for CITIC Metal and Interview with Silvia Minciarelli

Wednesday, July 17, 2019

Read moreRead less
1 Reception Area 2

What do the offices of a company in a traditional industry look like today? Interior Design magazine discussed this with Silvia Minciarelli, Robarts Spaces' Creative Director for CITIC Metal's recently completed new Shanghai office. You can read the ID feature and see images of the project here.

Back to Top
Cover

Architectural Digest Features Robarts Spaces’ King & Wood Mallesons Beijing Office

Tuesday, February 26, 2019

Read moreRead less
Cover

Here are offices for a law firm with a difference. Whether judging from the first impression or the general details, one might be excused in guessing this might be a co-working space, an airport lounge, a library or a gallery. One might even question how real or imaginary this place is, which is a deliberate aspect of a brief that was in part defined by the Chinese poetic vision of ‘Yi Zhen, Yi Huan’.

Here, bold artwork is mixed with comfortable library/ lounge settings; high quality furniture is enabled with leading technology and ergonomics; rooms are very transparent to emphasise a collaborative and open culture; a variety of spaces and settings creates personality and character to encourage individuals and innovation; and most work settings are unassigned, so they are available to all. One gets the impression that this is much more than just another functional and beautiful office. Here is an efficient law office, a vibrant and happy community…, even a place to go to be inspired.

Back to Top
Idc 2

Interior Design China Features Robarts Spaces’ Element Plus Shanghai Showroom

Thursday, December 27, 2018

Read moreRead less
Idc 2

The design of this showroom achieves structure and order in a space that is otherwise quite unique and irregular. A modular grid concept design is applied to the ceiling, aiding in defining the function of each area and creating connectivity and fluidity between the ceiling, floors, and walls. The showroom interior intertwines many visible and invisible lines, designed and arranged to accentuate the freshness of the visual encounter and allow visitors to experience and interact with products in an engaging setting. Acoustic panels are abundant to reduce noise and echoes from the building itself. Cascading greenery on a vertical wall compliments this space with a relaxing and inviting feel.

Back to Top